En cykelpool är ett smart sätt att få fler att cykla utan att de själva behöver äga cykeln - i synnerhet vad gäller elcyklar. Vi tror att många, om de bara insåg fördelarna och fick prova ett tag, skulle inse hur mycket positivt en elcykel kan tillföra vardagen. Delningsekonomin är något som tagit allt större plats i människors liv, och genom att göra det enklare för personer i er organisation eller på ert kontor att låna cyklar kan stora vinster för klimatet, den privata hälsan samt vår stadsmiljö uppnås. 

Är ni intresserade av att införskaffa cyklar till er organisatioon eller kontor?
Vi vet att många företag i urbana citymiljöer lägger stora pengar på kortare taxiresor mellan möten. Med lättilggängliga elcyklar slipper ni både bli svettiga och tar er fram både billigare, lättare samt mer miljövänligt! Vi tycker helt enkelt att ni ska gå från dyra taxikvitton till en mer klimatsmart vardag!

Cyklarna går även att få brandade för ert specifika företag och med en servicepartner som tex MIOO är det dessutom enkelt och problemfritt att äga och serva era cyklar.

Kontakta oss för att ta reda på mer eller be om offert. 

Kika gärna på Batavus Elcyklar.

Genom ett samarbete mellan er organisation och oss får ni dessutom använda vår märkning för Cykeltrafikomläggningen utåt, vilken kommunicerar att ni är med i den gröna trafikomställningen tillsammans med våra parters och andra samarbetspartners. 
 


Foto: Stockholm Direkt


Brandad elcykel i samarbete med GodEl