Vinn en Harlem E-go! 
Ta chansen och vinn detta vrålåk.
Vi tävlar ut både en cykel med låg ram och en med hög ram, det som förr i tiden kallades dam- eller herrcykel. Värde 26 500 SEK. 

Dessutom är det enkelt att tävla!

1. Lägg upp en bild på Instagram eller Facebook (med eller utan cykel). Se bara till att ha öppen profil på Instagram så att vi kan se den, åtminstone fram tills att tävlingen är över.
2. Skriv en kort motivering om varför du själv brukar cykla eller tycker att man bör cykla, och varför du vill vinna en elcykel från oss! 
3. Tagga @batavussverige i bilden
4. Använd hashtagen: #cykeltrafikomläggningen för att upplysa om att fler behöver välja cykeln framför bilen så ofta det är möjligt.


Lite mer information om vår Harlem E-go

Harlem E-go är bekväm, lätt och enkel att underhålla. Cykeln är smidig som en stadscykel och har komforten som en klassisk cykel. Modellen har mattsvart lack på ram, sadelstolpe, styre, nav och ekrar. Det mattsvarta matchas av blank svart och en ringklocka i mässing. Cykeln kommer i både en dam- samt herrvariant,  där skillnaden är att ramen lägre på den för damer. 

Motorn är placerad på ramen vilket gör det till en kraftfull och stadig cykel. Den är utrustad med fyra olika assistansnivåer för att du enkelt ska kunna anpassa hur mycket kraft du vill ha. När du vill leda cykeln underlättar Walk Assist. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom är herrcykeln utrustad med en pakethållare fram, och damcykeln med en rymlig korg och tack vare styrlåset går det smidigt att parkera även om korgen är fullastad. 

Harlem E-go tillverkas i flera ramstorlekar. Fråga din återförsäljare om hjälp för att hitta den storlek som passar dig bäst. Här nedan kan du läsa mer om respektive modell. 


*Läs tävlingsvillkor nedan. 
 

Harlem E-Go dammodell med lägre ram samt korg


Harlem E-Go herrmodell med högre ram samt pakethållare fram
 

Batavus Sveriges tävling pågår till och med den 31 juli 2019 kl. 23.59. Vinnaren utses och presenteras under juli månad 2019. Priset i tävlingen är Batavus el-cykel till ett värde upp till 27.000 kr.

Priset kan inte lösas in mot kontanter. Insänt tävlingsbidrag får inte strida mot svensk lag. Tävlingsjuryn består av representanter från Batavus Sverige. Juryn tar i sin bedömning hänsyn till motiveringens kreativa höjd. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att annonseras på Batavus Sveriges Facebook och/el instagram. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebook el Instagram och bör återkomma till oss inom 2 veckor för att få ut sin vinst, annars väljer vi en ny vinnare.
Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Batavus Sverige rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn på Batavus Sverige kanaler som webbsidor och sociala medier, samt i övrigt använda tävlingsbidragen för marknadsföringsändamål relaterat till Batavus Sverige (utan begränsning i tid, av kanal, geografiskt, i uttrycksform eller på annat sätt).

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.